Барселона стартира разследване, за да разбере как 30 хил. германци подкрепиха Айнтрахт на „Ноу Камп“

Барселона се почувства като гост на собствения си стадион в мача-реванш срещу Айнтрахт Франкфурт в Лига Европа снощи, тъй като около 30 хил. германци успяха да си закупят билети за срещата, въпреки че по регламент на клуба им се полагаха само 5 хил.

Президентът Жоан Лапорта говори пред клубния уебсайт по темата и обяви, че ще потърси отговорност от хората, които са допуснали това да стане.

В хода на живото предаване режисьорът често акцентираше върху трибуните, където ясно се виждаше, че хора с бели екипи са примесени с такива в червено и синьо.

По традиция на „Ноу Камп“ гостуващите привърженици получават възможно най-лошите места на най-високата тераса, за да бъдат максимално далеч от събитията на терена. Малко са стадионите изобщо в света, които изолират по подобен начин запалянковците на съперника.

Междувременно Айнтрахт успя да спечели с 2:3 гостуването си, за да продължи напред към фазата на 1/2-финалите.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Frankfurt fans SHOWED UP to the Camp Nou 🏟️ <a href=”https://t.co/9XOH2Hin3e”>pic.twitter.com/9XOH2Hin3e</a></p>&mdash; B/R Football (@brfootball) <a href=”https://twitter.com/brfootball/status/1514717765852086273?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 14, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.