Световният №7 преклони глава пред Григор Димитров

Григор Димитров продължава с успешната си серия в Монте Карло, като този път победи в два сета световния №7 Каспер Рууд във фазата на 1/4-финалите.

Българинът стартира много силно мача и реализира два пробива за 1:4, а след това затвори сета при 3:6, след като едва не допусна изравняване гейм по-рано.

Във втората част норвежецът се събра и започна да сервира много по-добре и в същото време да притиска хасковлията на негов сервис. Рууд обаче рухна в края на мача. Той изостана с 0:40 при своето подаване, направи опит, за да се върне в срещата, но в крайна сметка отстъпи в мача.

Димитров се превърна в първия 1/4-финалист в турнира, а в следващата фаза очаква победителя от двойката Хуберт Хуркач и Алберт Вуньолас-Рамос.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Dimitrov's backhand is a thing of beauty 🤩<a href=”https://twitter.com/GrigorDimitrov?ref_src=twsrc%5Etfw”>@GrigorDimitrov</a> | <a href=”https://twitter.com/ROLEXMCMASTERS?ref_src=twsrc%5Etfw”>@ROLEXMCMASTERS</a> | <a href=”https://twitter.com/hashtag/ROLEXMCMASTERS?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#ROLEXMCMASTERS</a> <a href=”https://t.co/BHgECqoIgd”>pic.twitter.com/BHgECqoIgd</a></p>&mdash; ATP Tour (@atptour) <a href=”https://twitter.com/atptour/status/1514537318551539712?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 14, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.