Спешна среща между Гриша Ганчев и Стоичков: Готви се нещо сензационно на “Българска армия”

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев подготвя сензационни решения, които се очаква да бъдат обявени днес, съобщава БЛИЦ. Бизнесменът свиква на спешна среща най-важните хора от ръководството във връзка с кризата в клуба.

„На нея ще присъстват 7 човека. Сред тях се очаква да има интересно име, за което се коментира, че може да купи акции на ЦСКА. Ще бъде осъществена и конферентна връзка с Христо Стоичков от Маями. Заради часовата разлика (7 часа), сбирката ще започне най-рано в 14 часа българско време. Не подценявайте ролята на Ицо. Той ще има ключова такава. Предложил е доста интересна идея на Ганчев за бъдещето на ЦСКА.

Самият Ганчев до късно снощи се колебаеше за някои неща, които иска да обсъди с останалите. Този път той няма да действа самостоятелно, макар че последната дума ще е негова. Подготвят се много сензационни решения. Да, те наистина ще са сензационни за футболна България, ако бъдат взети и гласувани“, заявиха достоверни източници на медията от Борисовата градина.

Както е известно, треньорът Стойчо Младенов хвърли оставка след първия полуфинал за Купата срещу Славия на „Овча купел“, спечелен с 2:0. Той обяви, че няма да води ЦСКА, докато не бъде сменен чипът на управление.

Вчера Стойчо имаше среща с Гриша Ганчев и Данаил Ганчев. Именно тогава бизнесменът обявил, че до часове ще бъде взето крайното решение.

Има няколко варианта:

-Стойчо си тръгва още сега и всичко остава по старому в Борисовата градина.

-Стойчо остава само до края на сезона, след което напуска.

-Стойчо Младенов остава. Гриша Ганчев дава всичко в ръцете на сина си Данаил и този път се оттегля окончателно от ЦСКА с идеята само да финансира, без да се меси в работата на клуба (особено в селекцията).

-Известен бизнесмен, който е основен рекламодател в Борисовата градина, купува акции и става най-важният човек в ЦСКА.

– Обявяват, че приемат оставката на Младенов, назначават Пардю за треньор до края на сезона.

– Както нашите източници съобщиха, ще се обсъдят и още по-сензационни варианти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.