Сираков потвърди, че Стоилов остава, но скочи на съдиите: Не 20, а 20 хил. ще се съберем и камък няма да остане!

Станимир Стоилов остава треньор на Левски, въпреки интерпретацията на думите му снощи след победата над Лудогорец за Купата на България. Лично той и собственикът Наско Сираков потвърдиха това на специална пресконференция от стадион „Георги Аспарухов“.

„Това, което се случва вчера, е за Н-ти път. Ние възпитаваме нашите футболисти да са агънца на терена, а те ги провокират. В 83′ не се дава дузпа, не се гледа ВАР, а след това се дават две несъществуващи такива. Ние няма да дойдем 20 души, а ще дойдем 20 хил. и камък върху камък няма да остане“, бяха думите на Сираков, след което се оттегли от микрофоните без да даде яснота дали това е нападка към ръководството на БФС.

Стоилов междувременно обясни, че думите му са повторение на онези, които каза при завръщането си в Левски. Той възнамерява да работи още повече върху поведението си край тъча, за да не взема отношение по съдийството.

„Съжалявам, че накрая си изпуснах нервите, въпреки че имаше достатъчно провокативно поведение от нашите противници към моите футболисти“, каза още Мъри.

Половинчато той нападна и ръководството на БФС, като изтъкна, че футболът у нас деградира през изминалите 10-20 години, но без да навлиза в детайли и да назовава имена.

„Война за Левски мога да водя с всеки, дори и сред най-близките ми“, допълни треньора и изрази съжаление, че финансовата ситуация на „Георги Аспарухов“ не се подобрява, въпреки милионите, които влязоха в хазната от дарения на феновете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.