Над 8 хил. лв. глоба за ЦСКА и само 1 мач наказание за Мъри Стоилов

Ръководството на ЦСКА получи най-солената си санкция от началото на сезона, благодарение на погрома, който сътвориха феновете на клуба върху стадион „Славия“ за мача от Купата на България. „Червените“ бяха санкционирани от Дисциплинарната комисия към БФС с глоба на обща стойност 8 300 лв.

Освен това клубът е задължен да плати възстановяването на седалките, което по всяка вероятност ще увеличи сметката на 5-цифрена сума.

Междувременно старши-треньорът на Левски – Станимир Стоилов, бе глобен с 2 хил. лв. и 1 мач лишаване от състезателни права след мача срещу Лудогорец отново за Купата. Той си изпусна нервите при конфликтите, възникнали след последния съдийски сигнал, като дори трябваше неговите колеги да го изведат от терена. Наставникът на „сините“ ще пропусне „Вечното дерби“ в шампионата тази неделя.

Самият Левски на свой ред ще трябва да се раздели с 4 300 лв. заради факлите, бомбичките и скандиранията на „Лудогорец Арена“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.