Майкъла: Не разбирам как феновете на ЦСКА приемат това нещо и не го коментират?

Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира последните събития на стадион “Българска армия”.

“Чудя се на хората не им ли прави впечатление, че и Любо Пенев напусна със същите думи като Стойчо. И двамата казаха едно и също нещо, но в крайна сметка Ганчев е човекът с парите и той решава. Когато един собственик реши нещо, то просто се случва.

Когато Младенов е започвал работа в ЦСКА, е бил наясно как стоят нещата със селекцията. С този отбор всеки ще стигне до второто място и това е нормално, след като имаш бюджет от 15 милиона. Стойчо го знае това, но Ганчев дава парите и той решава какво ще се случва. Друго нещо не разбирам. Как феновете го приемат това нещо и защо не го коментират?

Колкото до оставката на Стойчо Младенов, той няма друг изход. Другият вариант е да го изгонят, но това ще се отрази на името му. В тази ситуация, който и да дойде начело на отбора, няма да се промени особено нищо и пак ще сме втори. ЦСКА е голям отбор, но за съжаление лежи на стари лаври. Тези играчи нямат психиката и характера за този клуб. ЦСКА е на феновете, а явно и на тях им харесва това нещо.

Купичката не я броя за толкова голям успех. Освен първото място и титлата в шампионата друго не устройва “червените”! Аз съм шампион, такъв ми е манталитетът. Такъв беше на всеки един от нас, които играехме за ЦСКА. Собствениците идват и си отиват, а привържениците остават винаги зад отбора си. Мисля, че няма да приемат оставката на Стойчо Младенов”, заяви Майкъла пред “Мач Телеграф”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.