Кокала: Ако Станимир Стоилов си тръгне, ще е предателство

Последният шампион с Левски като треньор Емил Велев коментира победата на “сините” с 3:2 над Лудогорец от полуфиналите за Купата на България. Кокала заяви, че е очаквал успеха, като очаква подобна игра и на реванша.

“Аз очаквах, че ще се сложи край на хегемонията на Лудогорец в тези мачове. Още в срещата за шампионат видях, че натам отиват нещата. Получи се добра игра и мисля, че Левски заслужено победи. Естествено има още един мач, който няма да е лесен, но очаквам подобна игра и на реванша. Нямам съмнение, че другият финалист ще е ЦСКА. Много слаб мач от Славия и след 2:0 на “Овча Купел” няма какво да се случи. Един финал Левски – ЦСКА ще е върхът. Ще има поне 30 000 на стадиона”, заяви Велев пред Sportal.bg.

Велев коментира и евентуалното анонсиране от страна на Станимир Стоилов за напускане на Левски. Според специалиста тези думи са изречени под афект след срещата и не вярва това да се окаже вярно.

“Аз познавам много добре Станимир Стоилов и не мисля, че като се е захванал с тази работа, ще се откаже точно сега. Изречено е под афект и то доколкото разбирам някой го бил чул да го казва това, а не го е казал официално. Няма как да го направи според мен. Това би било и леко предателство към “синята” общност, ако наистина си тръгне. Аз си имам правило да не говоря след важни мачове поне 24 часа, за да се успокоят нещата”, каза още Кокала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.