Феновете на Левски: Важно е ангажиментите да се изпълняват, иначе ще сме много недоволни

От Национален клуб на привържениците на Левски излязоха с реакция на последните събития при “сините”, като заявяват, че “коренът на доверието са действията” и призовават “ангажиментите да се изпълняват”. Левски победи Лудогорец с 3:2 в първи мач от полуфиналите на Купата на България, след което Станимир Стоилов заяви, че е време да се оттегли от българския футбол.

Ето какво написаха от НКП:

Магията на нашия клуб е необяснима за хората, които са далеч от нея. И в това е чарът й! Да обичаш е най-святото чувство – сентенция казана от велики поети.
За да носи любовта радост обаче, се изискват и действия и резултати, казано на „футболен език“.

За пръв път от много, много години ние ги имаме. Все още не в купи и титли, но в нещо, което е може би по-важно – удоволствието да гледаш как Левски рисува по терена!
Не помним от колко години това липсваше…

Във всяко едно действие има хора, които са отговорни за него. В нашите очи, основни „виновници“ за щастието ни са Станимир Стоилов и Ивайло Ивков, които работят неуморно за клуба.

За клуба с пълни сили работи и Великата синята публика, която загърби всякакви вътрешни конфликти, в името на това, което ни обединява.

Ние от Националния клуб на привържениците на Левски смятаме, че публиката е най-важната съставка в амалгамата на успешния футболен клуб. Поради тази причина сме убедени, че настроението на милиони български граждани ще бъде далеч по-добро, ако Левски се развива, спрямо възможностите си, с хората начело, на които привържениците вярваме.

Не по-малко по важност е ангажиментите да се изпълняват. Коренът на доверието са действията. А когато има ветрове в този аспект, доверието лека полека отлита. Ние не искаме това да случи в момента, в който ветровете са в нашата посока.

Искаме Левски да е стабилен и да върви по пътя, по който е поел.

В противен случай ще бъдем много, много недоволни.

Само Левски!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.