Фенербахче преговаря с бившия селекционер на Германия

Бившият национален селекционер на Германия – Йоаким Льов, води преговори за завръщане към треньорската професия, като информацията на DPA е, че той е в контакт с турския Фенербахче.

Германецът прекара вече една година в клуба през сезон 1998/99, но най-добрите му години в професията бяха именно в „Бундестима“, където през 2014 г. вдигна Световната купа.

„Фенерите“ водят битка за второто място в турската Суперлига този сезон, но амбициите на клуба винаги са били за шампионската титла. По тази причина от администрацията са твърдо решени да си намерят високопрофилен треньор, който да върне славата на 19-кратните шампиони. Титлата не е пристигала на стадион „Шюкрю Сарачоглу“ от 2013/14 г. насам.

В момента Льов е безработен, откакто освободи поста си в Германия след изминалото Европейско първенство, слагайки край на 15-годишния си престой в отбора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.