Славия обвини Бербатов и МВР за погрома на феновете в мача за Купата с ЦСКА

Агитката на ЦСКА нанесе сериозни щети по трибуните на стадион „Славия“, въпреки че техният любим отбор спечели първия полуфинал за Купата на България с 0:2. Собственикът на „белите“ Венци Стефанов побърза да излее гнева си пред камерите, а след това нареди на ръководството да публикува официална декларация, в която хвърля вината върху Димитър Бербатов и органите на реда.

„Убедени сме, че агресията на „червените” фенове, намерила изява на нашия стадион, е част от развихрилата се напоследък „революционна” дейност за централната футболна власт на няколкото доскорошни величия в този спорт“, гласи част от декларацията на столичния клуб.

От там обявиха още, че са заплатили 5-цифрена сума за охраната на срещата, но от МВР само са документирали събитията без да предприемат мерки за опазването на реда.

Подчинените на Стефанов обявиха също така, че скаути от Япония, Нидерландия, Полша и Германия са присъствали на двубоя, но са си тръгнали преждевременно, когато настанаха безредиците в Сектор В.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.