Ювентус отново се отказва от Алваро Мората

Алваро Мората по всяка вероятност ще се завърне в Атлетико Мадрид през лятото, след като Football Italia обяви, че Ювентус няма нужните средства, за да си позволи лукса да разполага с толкова скъпо платен футболист, който да бъде резерва на Душан Влахович.

29-годишният таран по принуда в момента се подвизава на лявото крило, след като сърбинът пристигна през зимата в Торино, а веднъж щом Федерико Киеза се възстанови от контузията си, един от тримата ще се наложи да търка скамейката.

Мората пристигна през 2020 г. с двугодишен наем срещу €20 млн. от Атлетико. Толкова плати за него „старата госпожа“ и през 2014 г. на Реал Мадрид, но година по-късно се принуди да го върне с €10 млн. печалба с оглед страхотната си форма и заложената клауза в договора с „кралския клуб“.

Corriere dello Sport пък смята, че лондонският Арсенал следи ситуацията, защото е всеизвестен факт, че „артилеристите“ нямат нито един класен нападател, откакто отношенията между Микел Артета и Пиер-Емерик Обамеянг се развалиха и габонецът бе изпратен в Барселона. Англичаните биха могли да си позволят да платят за него около €35-40 млн., стига Атлетико Мадрид да няма други планове за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.