Фенове на ЦСКА: Призоваваме клуба да не приема оставката на Стойчо Младенов

Феновете на ЦСКА от фракцията „Offenders“ излязоха със специален призив към ръководството на клуба. Привържениците поискаха управата на „армейците“ да не приема оставката, която треньорът Стойчо Младенов вчера подаде навръх 65-ия си рожден ден след победата с 2:0 над Славия в първи полуфинал за купата на България.

„Призоваваме клуба да не приема оставката на Стойчо Младенов като старши треньор. Нашата организация подкрепя Екзекутора и смята, че с правилна организация нещата могат да се получат. ЦСКА е над всичко и всички и няма място за задкулисни игрички!“, написаха от фенската структура на профила си във „Фейсбук“.

В коментарите под публикацията привържениците на „червените“ също изразяват подкрепата си към Стойчо Младенов. Един от тях призовава главният собственик на ЦСКА да спре да се гаври с клуба, легендите и феновете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.