Ботев Пловдив подписа нов договор

Ботев Пловдив подписа договор със спортния концерн Макрон, който ще изработи специален екип, посветен на 110-годишнината на клуба.

“Ботев (Пловдив) подписа договор със спортния концерн Макрон. От следващия сезон “канарчетата” ще бъдат обличани от италианския производител на спортна екипировка.

Освен представителният отбор на “жълто-черните”, на новата екипировка ще могат да се насладят играчите от дублиращия тим, както и юношите и треньорите от академията на клуба.

Специално за най-стария футболен клуб в България бе изготвена уникална мачова фланелка, посветена на 110-годишнината от основаването на пловдивчани.

Висококачествените артикули на Макрон ще бъдат налични и за всички “жълто-черни” привърженици. Още с настъпването на новия сезон пълната гама от продукти ще бъде достъпна в клубния фен магазин”, написаха от клуба в официалния си сайт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.