Виктор Кашай за клипа на Стойчо Младенов: Да не се меси в нашата работа, както ние не се месим в неговата

Стойчо Младенов онагледи за пореден път мнението си, че БФС дава специални нареждания за мачовете на ЦСКА с цел да ощетява клуба по всевъзможни начини, пускайки клип с грешки на специална пресконференция. Шефът на съдийството у нас Виктор Кашай контрира старши-треньора на „червените“, като го посъветва да гледа своята работа и да остави намира колегите му.

„Какво мисля за думите на Стойчо Младенов, че има нареждане към съдиите да показват картони на футболистите му? Клубовете трябва да гледат своите работи. Няма такова нареждане, съдиите трябва да следват правилата и нищо друго. Смятам, че не е коректно клубовете да правят такива клипове. Говорим за професионални клубове, във всеки от които работят професионални видео анализатори. Всеки един такъв може да монтира лесно даден клип, който да показва нещата такива, каквито клубът желае. Клубовете не бива да се занимават с такива неща, както ние не се месим в работата им“, каза Кашай в интервю за Sportal.

Унгарският специалист бе една от големите промени, които наложи Борислав Михайлов в БФС след преизбирането си за президент, но практически не се вижда никаква промяна в родното съдийство. Не е нужно да се показват видеа, за да дадем примери с мача на Черно море срещу Левски преди няколко дни, когато „моряците“ получиха 9 жълти картона и един червен, докато един-единствен играч на „сините“ бе санкциониран с официално предупреждение, въпреки че се изплю в лицето на съперник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.