Венци Стефанов за мача с ЦСКА: Лъвът е най-опасен, когато е ранен

Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира настроението в тима преди днешния мач с ЦСКА. „Белите“ приемат от 19 часа своя съперник в първи полуфинал за Купата на България.

„Вярвам, че момчетата ще са напълно мотивирани. Имаме си отличен треньор, който знае как да го стори. Изобщо не ме успокояват бурните събития в Борисовата градина. Има напрежение там, което не е никак малко. Но нали знаете, че лъвът е най-опасен, когато е ранен. Не са един и два случаите, когато даден отбор уж е съсипан от скандали и проблеми, а вземе, та хвърли бомбата и победи.

Така че, в никакъв случай не си мислим, че ще ни бъде лесно. Напротив“, заяви Венци Стефанов пред БЛИЦ.

„Не ме питайте за коментар относно пресконференцията на Стойчо Младенов вчера. Не искам да се намесвам в чужди работи. Това са си проблеми вътре в ЦСКА.

Що се отнася до наш интерес към Здравко Димитров и Димитър Костадинов от Левски, аз наистина не знам“, завърши босът на „белите“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.