Ужасяващ инцидент с бивш бранител на Англия: Ограбили го и искали да му отрежат пръстите

Ужасяващ инцидент, свързан с бившия бранител на Англия – Ашли Коул, се е разиграл в началото на тази седмица.

Ексзащитникът на Арсенал и Челси е бил ограбен у дома от банда пред очите на съпругата му и двете му деца, а престъпниците били „безмилостни“ в действията си.

Те дори са част от мрежа от групи, които извършват такъв тип действия в последните няколко години. Daily Mail твърди, че шестима човека са нахлули в дома на бившия английски национал, а целта им е била да бъдат откраднати всички бижута и часовници.

Настоящият помощник-треньор на Евертън е бил със завързани ръце през цялото нападение, като шестимата са го заплашвали, че ще му отрежат пръстите с клещи по изключително касапски начин.

Изданието твърди, че бандата е обляла ръцете на Ашли Коул с препарат за отстраняване на миризми в опит да бъдат унищожени всички ДНК доказателства, с които може лесно да се идентифицира всеки един член на групата. Това се е случило минути преди полицията да пристигне на местопроизшествието в Сърей.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.