Стойчо Младенов е третият треньор, алармирал за проблемите в ЦСКА

Стойчо Младенов е първият треньор на ЦСКА, който назовава проблемите на “Армията” с истинските им имена и акцентира върху тях. Вчера Екзекутора на Ливърпул избухна на брифинг, на който говори относно проблемите в ЦСКА – София. Преди него обаче и други специалисти алармираха за селекционната реалност в клуба, пише “Тема Спорт”.

След като беше освободен от поста си, Любослав Пенев организира специална пресконференция, на която заяви: “Аз за себе си стигам до извода, че работим на парче в ЦСКА. Треньорите се сменят през няколко месеца. Пълна власт? Няма такова нещо. Не може един треньор да не участва в селекцията”.

В началото на тази година пък предшественикът на Ел Голеадор – Бруно Акрапович, разкри: “Аз не съм човек, който позволява някой да му се меси в работата. Развитието в ЦСКА беше странно. Продавахме играчи и не взеха тези, които искам аз”. Босненецът допълни, че е имало опити за вмешателство относно схемата, която използва, тъй като “не била правилна”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.