Станимир Стоилов разкри какво е желанието на Филип Кръстев

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди полуфинала за Купата на България срещу Лудогорец в сряда.

„Освен Николай Михайлов нямаме проблеми. Днес ще видим какво е състоянието на Илиян Стефанов и дали изобщо ще може да играе. Има стабилизиране в игровото ни поведение и стила. Добър е моментът да продължим. Не е лесно да показваме нивото от първия ни мач. Надявам се да продължим така и да вземем добър резултат в Разград. Трябва да имаме постоянство. Имаше нови идеи в първия мач с Лудогорец. Нашето настроение трябва да е бойко. Феновете искат да дадем битка. Няма какво да губим, а само да спечелим. Ще търсим положителен резултат“, заяви Стоилов.

„Ако двубоят се реши утре, дано да е в наша полза. Няма как да играем опълченски. Няма да е изненада Лудогорец да играе по-добре от нас, защото са обиграни. Те са на 100% шампиони и може спокойно да се концентрират за Купата. Това е хубаво и ще стане красив футболен сблъсък. Всеки мач играем за победа и да бележим голове. Когато играеш срещу Лудогорец трябва да си нащрек. Преимущество ще ни даде, ако спечелим мача“, добави още той.

„От моята практика малко се интересувам противникът как ще играе, а как ще изглежда моят отбор. Лудогорец има нужните средства и инвестира и затова играят така. Но другите проблеми са си техен проблем. Няма да рискувам здравето на Илиян Стефанов. Ще решим в последния момент кой ще го замени. Няма нищо страшно, че един или двама няма да играят. Имаме доверие и към много от младите“, каза треньорът на „сините.

„Виждам надграждане в отбора. В разбирането на футболистите, че трябва да се борят и играят за Левски. Трябва да се отблагодаряват на терена. Излизат и играят като лидери. Няма как да се върнем към старите успехи, без да са горди и да го показват. Седмицата е ключова за целта евротурнири. Дори и да се класираме за финал или спечелим срещу ЦСКА, не означава, че сме се класирали. Не мога да не поставам високи цели. Сега може да скочим максимално близо до ръста си. Има какво да спечелим през тези дни“, заяви Стоилов.

„Не знам кога казваме истината. Споделяме, че собственикът е най-добрия. В ЦСКА има 19 чужденци и нещо не е наред. Когато нещо не ми хареса, ще го видите по моите реакции. Ако имах такива проблеми, отдавна щях да се разхождам по улиците на София. Ако намерим стабилност във финансирането и с работата на футболистите, ще държим Лудогорец и ЦСКА в напрежение до последния кръг. Изключително важна е финансовата стабилност. Догодина никой няма да може да се откъсне дълго от Левски“, добави още той.

„Срещу Лудогорец щеше да пази някои от младите. Дори и Ники Михайлов да бе здрав, нямаше да застане на вратата. Както не се притесних на 17 години да го пусна в най-важния ми мач с Оксер, нямам притеснения и сега. Когато отборът играе добре, вратарят не е подложен под натиск. Имаме разговори с клуба на Филип Кръстев и ще имаме отговор в най-скоро време. Той иска да остане“, каза Мъри Стоилов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.