Пол Погба е една крачка по-близо до трансфер в ПСЖ

Френският полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Погба е една крачка по-близо до трансфер в ПСЖ, след като е провел официална среща със спортния директор на парижани Леонардо, съобщават различни медии. Халфът има договор с “червените дяволи” само до края на сезона и се очаква през лятото да напусне в посока ново предизвикателство.

Преди около седмица “Манчестър Ивнинг Нюс” информира, че френския тим вече е отправил първото си официално предложение с конкретни параметри на заплата за бъдещ договор на играча, но то е било по-ниско от това на настоящия му тим. Въпреки това от ПСЖ очевидно продължават постепенната си офанзива към Погба и опитите да го убедят да се присъедини към техния проект. В Манчестър Юнайтед все още хранят крехки надежди, че той може да реши да остане на “Олд Трафорд”, ако не постигне съгласие с тима от френската столиц.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.