„Кокала“ скочи на Стойчо Младенов за думите му по адрес на Гриша Ганчев

Стойчо Младенов се превърна в най-дискутирания човек в родния футбол тази седмица, след като публично обяви, че не си говори със собственика Гриша Ганчев, нито прави селекцията на ЦСКА. Емил Велев дори си позволи да го нападне в интервю за Gong, в което припомня една ситуация, в която Младенов участва през 2012 г., но днес твърди, че няма нищо общо.

„Последните оправдания на Стойчо, че не е участвал в селекцията, са меко казано, смехотворни. Всеки уважаващ себе си треньор би напуснал, ако му водят играчи през главата. Аз не вярвам да е така, защото наскоро той откровено излъга за трансферите на четирима играчи на Локомотив Пловдив в ЦСКА през лятото 2012 година, когато пак той беше треньор на отбора. Бенжелюн, Сержиньо, Жереми Родригес и Мишо Венков бяха лично поискани от него на среща с тогавашния президент на тима от „Лаута” Коко Динев, на която и аз присъствах“, каза „Кокала“ пред изданието и заяви, че наставникът на „червените“ спазва определен модел на поведение, за да се харесва на по-голямата част от феновете на клуба му.

Велев стигна дори по-далеч, като каза, че ЦСКА има риск да не опази второто място, защото Черно море и Левски са в много по-добра форма. Единственият шанс все пак се дължи на факта, че плейофите ще се играят в един мач срещу съперник, което означава, че само 15 точки ще се разиграят до официалния край на шампионата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.