Кюстендилеца реагира след изненадващите разкрития на треньора на ЦСКА

Иван Велчев-Кюстендилеца реагира след изненадващите разкрития на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов и публикува нов пост на профила си във “Фейсбук”. Един от лидерите на агитката на “червените” загатна, че след време ще коментира и ще направи равносметка на случващото се в клуба.

Ето какво написа Кюстендилеца:

„И аз мога да кажа много неща по темата за любимия ЦСКА, но мисля да премълча. Няма да го направя за да не предизвиквам допълнителни сътресения в червената общност. Няма да нападам никого преди най-важните за сезона мачове.

Ще дойде време да си кажем истината, време за равносметка и за задаване на неудобни въпроси. Искам да призова всички тези хора, на които им пука за ЦСКА, утре да дойдат на стадиона и да подкрепят любимият ни отбор.

Ако ще търсим сметка на някого нека да не е преди мачовете, от които зависи целият ни сезон. Ще бъдем значими и силни като привърженици, само когато сме много. С малкият никой не се съобразява. Само ЦСКА до края на света“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.