Дмитри Пайе е отказал възможността да играе за Манчестър Юнайтед

Един от невъзпятите герои на френския футбол Дмитри Пайе направи любопитно признание пред RMC, коментирайки кариерата си в Марсилия. Той сподели, че е отказал оферта от Манчестър Юнайтед, за да се завърне у дома.

„Не съм от онези, които съжаляват за миналото. Направих своя избор и се върнах в Марсилия. Това бе свързано, както с футбола, така и със семейството ми. Имаше и други големи клубове, които ме искаха. Манчестър Юнайтед бе един от тях, но направих личен избор. Смятам, че това бе най-доброто решение за мен и семейството ми“, каза Пайе пред изданието.

През 2017 г. плеймейкърът се завърна във Франция след кратък престой в Уест Хям, където се превърна в един от хитовете на английската Висша лига.

2016 г. бе най-силната в кариерата му. Той вкара 7 гола за националния отбор, един от които срещу България на „Стад дьо Франс“ в квалификациите за Световното първенство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.