Поканиха Бербатов за мач на легендите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул

Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще си спретнат поредно дерби на ветераните, за да съберат средства за дарителската фондация на „червените дяволи“, а Димитър Бербатов вече прие поканата за срещата, научихме от клубния уебсайт на Юнайтед.

Българинът сподели, че онзи период от кариерата му на „Олд Трафорд“ е много специален за него и осъзнава, че голяма част от феновете вечно ще помня хеттрика му срещу Ливърпул.

Благотворителната среща е планирана за 21 май, като към момента е ясно, че Брайън Робсън ще ръководи Манчестър, а в състава му ще се включат Пол Скоулс, Ники Бът, Дуайт Йорк, Куинтън Форчън, Диего Форлан, Яп Стам и Патрис Евра.

Тепърва ще научим имената на ветераните на Ливърпул, а и голяма част от състава на домакините предстои да приеме поканата.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>⚔️ With well over 1,000 United appearances between them, the latest Reds for our Legends of the North fixture have been confirmed.<a href=”https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#MUFC</a> | <a href=”https://twitter.com/MU_Foundation?ref_src=twsrc%5Etfw”>@MU_Foundation</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href=”https://twitter.com/ManUtd/status/1513441976783409162?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 11, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.